Pompoen feestje in je mond

Geef een reactie
P1050767
Enkele dagen geleden probeerde ik een nieuw recept uit dat ik vond via één van mijn favoriete eetblogs Love and Lemons. Ik wou het uitproberen omdat het iets was waar ik vanuit mezelf nooit was opgekomen en ik had de ingrediënten in huis. Het bleek een ongelooflijk succes te zijn. Het staat hier nu in in onze top drie van favoriete ovenschotels. Ik wou het jullie ook zeker niet ontzeggen. Allen uitproberen!

Het originele recept vind je hier.

Ik deed de variant met pompoen, maar kan me inbeelden dat die met zoete aardappel ook best te pruimen is. Ik voegde er ook heel wat meer groenten aan toe, 400gr pompoen, 250gr spinazie. wij zijn hier groenteaholics! Het werd ook gewoon echt broodkruim aangezien het voor ons niet echt glutenvrij hoeft te zijn en volkoren speltpasta. De ahornsiroop heb ik vervangen door bloementjeshoning. Best toch heel wat aanpassingen als ik dat zo terug lees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *