Give Away! De Moeders Night out van 20 april!

comments 3

unspecified-3

unspecified

Deze maand staat bij Studio Loup-je volledig in teken van de getalenteerde Esther van Esthex. Zo mag ik één van haar prachtige bosdekentjes weggeven van haar nieuwe collectie! Wat moet je hiervoor doen? Volg Esthex en Studio Loup.je op Facebook,  laat hieronder een commentaar achter (Een leuk verhaal is altijd welkom ;)). Deze Give away loopt nog tot 19 april 2016, verras ons met je creativiteit ;). Je krijgt ook een grote plus als je dit bericht via de verschillende media deelt.

Voor de lieve moeders onder ons! Ook de volgende Moeders Night Out staat helemaal in het teken van Esthex, Esther zal ons die avond een bezoek brengen en wat uitleg geven over hoe zij als jonge mama startte met haar eigen bedrijfje, achteraf krijgen jullie ook nog de kans om haar vragen te stellen en eventueel één van haar leuke items aan te schaffen ( Heb je alvast iets in gedachten wat je graag wil kopen laat het ons alvast weten, dan kijken we of Esther het op voorraad heeft en kan meenemen, voor meer info kijk even in haar webshop) Ook de workshop deze avond is Esthex getint en wordt gegeven door mijzelf. Voor deze activiteit vraag ik jullie om op zoek te gaan naar enkele leuke kindertekeningen (van jezelf, de kinderen, je man, de hond,…).

De workshop gaat door op 20 april van 19u tot 22u, bij Studio Loup-je, Keerstraat 5, Tongeren. Kost 35€, alles inbegrepen. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

unspecified-1

unspecified-4

Comments 3

 1. Ik doe weer héél graag mee! Zowel aan de workshop als aan de give-away. Ik ga alvast op zoek naar tekeningen.

 2. In doe graag mee met de workshop en de give away. Vik zen tekeningen zijn nog niet zo soeps om iets mee te dien vrees ik

 3. Sabine Tokarek 20 april 2016

  Wat een inspirerende workshop!
  Ik ben benieuwd naar de gezichtjes hier als ze morgen het resultaat zien van de gezellige avond.
  Mag ik ook nog meedingen naar het cadeautje?
  Echt mooi!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *