Kerst Blabloom Wishlist met een portie jingle bells!

comment 1

img_7492

De tijd van het jaar van de pakjes en het speelgoed komt er weer aan. Dit weekend staat Sinterklaas al voor de deur. Wat een heerlijke tijd toch! Pakjes, de geur van den, twinkellichtjes,… Bij Studio Loup-je houden we ons bewust bezig met deze  periode. Uiteraard door het grote aanbod workshops, maar ook voor Wolf.  De keuze van het speelgoed dat we voor hem kopen is voor ons erg belangrijk aangezien we dat ook meedragen in onze visie van ‘Maak en Speel!’. Ik heb het zo ontzettend moeilijk met geld uitgeven aan speelgoed waarvan ik weet dat het de week erop stuk is. Plastiek komt hier amper door de deur, en als het erdoor komt is het ook snel weer verdwenen. Niet Wolfbestendig zullen we maar zeggen. Wolf is vier met een sterke eigen wil en mening, ook de reclame op tv en via de post kunnen we hier niet buiten houden. En natuurlijk zien die dingen er op tv altijd fantastisch uit. Het probleem is dat Wolf over een overdosis fantasie beschikt, fantastisch uiteraard, we juichen dit alleen maar toe! Dit speelgoed is echter niet Wolfbestendig in de zin dat het nooit aan zijn verwachtingen voldoet, in zijn fantasie kan het altijd veel meer dan in werkelijkheid mogelijk is, met huilbuien, frustratie en soms zelfs destructie tot gevolg ( niet zozeer uit kwaadheid, maar omdat hij het toch naar zijn wil probeert te forceren).

 

Met deze reden zijn we hier zo fan van het speelgoed van Plan Toys. Het is natuurlijk op eerste zicht niet zo spectaculair als het plastieken speelgoed op tv, maar hij kan er eindeloos mee blijven spelen. De bootjes voor in bad zijn hier een grote hit! Ook het bijenspel op de foto’s is volledig op wolvenmaat, hij verzint er elke dag een ander spelletje mee, elke keer een nieuw verhaal. En daar zoeken we dus naar, voor hem… speelgoed dat zijn kwaliteiten in de verf zet en waar hij zijn talenten,fantasie, motoriek,… verder mee kan ontwikkelen. Het spel moet eindeloos door kunnen gaan. En dat is ook de visie van ‘Maak en Speel’! En liefst als het kan uiteraard ook nog een beetje ecologisch verantwoord en vooral zonder schadelijke stoffen. We sluiten ons hiervoor volledig aan bij de visie van Blabloom. Onze favoriete webwinkel. We hebben nu de afspraak met Wolf dat hij voor Sinterklaas één, max. twee,  plastieken speelgoedjes mag vragen dat hij echt graag wil, en dan brengt de Sint dat voor hem mee. ( Dit jaar was dat een slangenspel en een Dinotruck) Maar voor de rest van het speelgoed verkiezen we duurzaam speelgoed dat eindeloos meegaat. Volgende items staan nog op ons verlanglijstje voor Kerst, maar je mag ze ons ten alle tijden cadeau doen ;)!

schermafbeelding-2016-12-01-om-14-35-22

Even van rechts naar links.

  1. Dit zwarte Plan toys karretje, heerlijk toch, een hoop knuffels of dino’s erin en Wolf is vertrokken hoor!
  2. Ja die tandenborstel de Buzzy Brush, steekt al een tijdje zijn ogen uit, er staat een bij op en bzzzzzzt je tanden zijn proper!
  3. Oooooooooh die Wobbel, wat zou Wolf die graag in zijn handen krijgen, de speelmogelijkheden zijn eindeloos, het perfecte speelgoed!  (Ik ben aan het sparen ;))
  4. Nooit genoeg Plantoys bootjes voor in bad, maar deze is wel extra leuk!
  5. Het mandje met fruit zet ik erbij voor mezelf, en dino’s moeten toch ook ooit eten! 😉

Deze producten en nog veel meer moois, vind je allemaal  terug  op de site van Blabloom!

Wat staat er bij jou op jou verlanglijstje. Zijn er nog die plastiek speelgoed maar niks vinden? Hoe los jij dat op binnen jou huishouden. Ik ben nieuwsgierig! Veel liefs en een fijn Sinterklaasweekend!

 

 

Comment 1

  1. Wij zijn ook een grote fan van Plantoys. Maar ook van Hape en Janod. Ik heb nog nieuwe opzetstukjes van de tandenborstel liggen, die we niet meer gebruiken. Ik breng ze woensdag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *