Twinkels en schaterlachen

comments 3

Een paar hoognodige rustige dagen dienen zich aan. Met veel magische momenten, twinkels en schaterlachen. Genieten van de simpele dingen en van elkaar. Het nieuwe jaar werd rustig maar mooi ingezet in alle gezelligheid, samen. Naar goede gewoonte gingen we 30 december naar de Efteling. Dit jaar Wolf, ikzelf en mijn vader. ‘S avonds aten Wolf en ik lekker waar we zin in hadden en keken Disneyfilms tot middernacht. Toen gingen we als echte vuurwerkjagers op pad met de auto en vonden heel veel twinkels. De eerste dag waren we heerlijk lui en maakten in de namiddag een mini wandeling die al snel veranderde in rollebollen in het ijs. Nu nog een paar dagen wachten en dan mogen we je onze nieuwste wollenbollenpluis voorstellen, de nieuwste editie van ons gezin, Jago het katertje. Hoe was jou jaarwisseling?

.img_8559                      img_8564 img_8566 img_8567 img_8568 img_8570img_8571 img_8572 img_8574 img_8575

Comments 3

  1. Dat klinkt allemaal geweldig gezellig! En die foto’s zijn zo tof! Wij hebben een bende vrienden over de vloer gehad, superknus.

    • Oh fijn Saar, dat is ook altijd leuk! Mijn vriend moest dit jaar werken op oudjaar, dus heb ik het lekker rustig gehouden met Wolf. Bedankt voor je reactie. 😉

  2. Ook eens fijn zo rustig alleen met Wolfje. Wij vieren het steeds met dezelfde vrienden, maar even goed zou ik er evenveel of zelfs meer van genieten om het enkel met mijn dochters te vieren… Mooie foto’s van jou met Wolf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *